راهنمای سفر ۴ روزه به استانبول؛ شهر سفرهای عاشقانه

جاذبه‌های گردشگری استانبول

با تور استانبول قدم به شهری می گذارید که یکی از رمانتیک‌ترین شهرهای جهان است و این حالت عاشقانه‌ی خود را از قدمت و معماری‌اش، از پارک‌ها و کافه‌هایش و از تنگه‌ی بسفر و زیبایی‌هایش دارد. اگر برای دیدن استانبول زمانی طولانی در اختیار ندارید و در اولین فرصت و تعطیلات می‌خواهید به این شهر بروید در این مقاله‌ی کوتاه همراه ما باشید تا در سفری ۴ روزه به این شهر و زیبایی‌های منحصر به فردش سری بزنیم. در این مقاله ما مکان‌های مختلف گردشگری این شهر را که به یکدیگر نزدیک هستند و شما می‌توانید در طول یک روز از آنها بازدید کنید خدمتتان معرفی خواهیم کرد. چرا که هدفمان آن است شما بتوانید از زمان حضور کوتاهتان در استانبول بیشترین بهره را ببرید.

 

سال نور را با تور استانبول نوروز 97 جشن بگیرید


روز اول

 

مسجد ایاصوفیه


سفرتان را با دیدن مسجد ایاصوفیه آغاز کنید که احتمالا عکس‌های زیبای آن را بارها و بارها دیده‌اید. این مسجد که امروز به یک موزه تبدیل شده است یک زمانی کلیسای روم شرقی بوده است و در دوران عثمانی به مسجد تبدیل شده است. بنای این مسجد یادآور معماری بی‌نظیر دوره‌‌ی بیزانس است.

 

فهرست ۱۰ دیدنی که قبل از ترک استانبول باید ببینید

 

ایاصوفیه


مسجد سلطان احمد


بعد از دیدن مسجد ایاصوفیه به دیدن مسجد سلطان احمد بروید. این مسجد که نام دیگرش مسجد کبود است و در مجاورت مسجد ایاصوفیه قرار دارد در قرن هفدهم میلادی ساخته شده است. بنا و کاشیاری‌های این مسجد جزو زیبایی‌های منحصر به فرد هنر اسلامی است.

 

 

مسجد سلطان احمد

 


کاخ توپکایی


بعد از آنکه سلطان احمد را دیدید با چند متر پیاده‌روی می‌توانید خودتان را به کاخ باشکوه توپکایی برسانید. این کاخ در قرن پانزدهم میلادی در زمینی به وسعت ۷۰۰ هزار متر مربع ساخته شده است. کاخ توپکایی استانبول نیز امروزه تبدیل به یکی از موزه‌های مهم این شهر شده است.

 

 

کاخ تپکاپی

 


موزه‌ی باستان‌شناسی استانبول


این موزه در نزدیکی کاخ توپکایی قرار دارد و یکی از موزه‌های مهم این شهر به حساب می‌آید. در این موزه می‌توانید عتیقه‌جات با ارزشی را ببینید و تاریخ تمدن کشور ترکیه را مرور کنید.

 

 

archeology-museum


روز دوم

 

منطقه‌ی گالاتا


این منطقه در گذشته جزو مستعمرات روم بوده است و امروزه جزو یکی از زیباترین محله‌های توریستی استانبول به حساب می‌آید. برج گالاتا یکی از مشهورترین جاذبه‌های این منطقه است. این برج که در قرن چهاردهم میلادی ساخته شده است به عنوان دژ و قلعه‌ی دفاعی از آن استفاده می‌شده است. اگر به بالای این برج بروید چشم‌اندازی بی‌نظیر از شهر استانبول پیش روی شما قرار می‌گیرد.

 

 

برج گالاتا

 


پل گالاتا


پل گالاتا یکی از قدیمی‌ترین پل‌های استانبول است که قدمت آن نزدیک به صد سال می‌رسد. پل گالاتا این امکان را برای شما فراهم می‌آورد که دو بخش آسایی و اروپایی استانبول را به طور همزمان ببینید. صیادان زیادی هر روزه زیر این پل به صیادی مشغول‌اند و شما با بازدید از آن می‌توانید به رستوران‌های حوالی‌اش بروید.

 

۱۰ غذاهایی که باید در استانبول بخورید

 

 

پل گالاتا

 


کاخ دلما باغچه


دلما باغچه بعد از توپکایی محل زندگی خاندان سلطنتی بوده است و یکی از کاخ‌های قدیمی و زیبای استانبول به حساب می‌آید. این کاخ در باغی به مساحت ۱۱۰ هزار متر مربع ساخته شده است و نکته‌ی جالب در بازدید از فضای داخلی این کاخ آن است که برای حفظ پاکیزگی و مراقبت از آن باید از کفش‌های نایلونی آبی رنگ استفاده کنید.

 

 

dolma-bahce

 


موزه هنرهای مدرن


در زمینی به مساحت ۸ هزار متر مربع موزه‌ی هنرهای مدرن این شهر واقع شده است که اگر اهل هنرهای تجسمی هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما به دیدن این موزه بروید اما اگر ارتباط چندانی با هنرهای تجسمی ندارید اگر به این موزه هم نرفتید شاید چیز خاصی را از دست نداده باشید.

 

 

modern-art-museum

 


خیابان استقلال


استقلال یکی از خیابان‌های مشهور کشور ترکیه است. طول نزدیک به ۳ کیلومتر این خیابان از کافه‌ها و بوتیک‌ها و رستوران‌ها پر شده است و قدم‌زدن در آن یکی از لذت‌بخش‌ترین تجربه‌های سفر شما به استانبول خواهد بود. در سفرتان به استانبول پیشنهاد می‌کنیم از قهوه‌های ترکی درجه یک در یکی از کافه‌‌‌های زیبای استانبول و این خیابان که مزه‌شان هیچ وقت از زیر زبان‌تان در نمی‌رود را نوش جان کنید.

 


روز سوم

 

آب انبار باسیلیکا


این آب انبار زیبا که از شاهکارهای مهندسی بشر به حساب می‌آید در قرن ششم میلادی ساخته شده است. در این آب انبار ۳۳۶ ستون ۹ متری در ردیف‌های ۱۲ تایی کنار هم قرار گرفته‌ و صد هزار تن آب را نگهداری می‌کرده‌اند.

 

 

basilica

 


بازار بزرگ استانبول


این بازار که ۶۰۰ سال قدمت دارد یکی از جاذبه‌های تاریخی شهر استانبول به حساب می‌آید. خرید و قدم زدن در بازار سنتی استانبول این امکان را برای شما فراهم می‌آورد که بروید در دل تاریخ. ۳۰۰۰ حجره‌ی این بازار تقریبا شما را از هرچیز که بخواهید بی‌نیاز می‌کند. لباس‌های سنتی، فرش و گلیم، صنایع دستی، ظروف مختلف دست‌ساز، پارچه‌های رنگارنگ با نقش‌های زیبا، وسایل تزئینی، عتیقه‌جات امپراتوری عثمانی و جواهرت زیبای ترکی تنها اندکی از چیزهای بیشماری هستند که در این بازار می‌توانید پیدا کنید.

 

 

grand-bazaar

 


مسجد سلیمانیه


مسجد سلیمانیه در نزدیکی بازار بزرگ قرار دارد و یکی از شاهکارهای معماری استانبول به حساب می‌آید. درب‌های این مسجد معمولا هر روز باز است و نماز جماعت در آن برگزار می‌شود.

 

 

مسجد سلیمانیه


روز چهارم

خرید در استانبول


اگر اهل خرید هستید پیشنهاد ما به شما این است که این روز را به خرید اختصاص بدهید. شهر استانبول پر از مراکزخرید درجه‌یک است که همه‌ی برندهای معتبر پوشاک در آن شعبه دارند. مرکزخرید استانبول، مرکزخرید جواهیر، پالادیوم و کانیون از ۵ مرکز خرید معروف‌ استانبول هستند.

 

راهنمای خرید در استانبول

 

مراکز خرید استانبول

۲۶ آذر ۱۳۹۶

نظرات کاربران