۶ فیلم مشهور دنیا که در لوکیشن های بینظیر تایلند فیلمبرداری شدهاند
جاذبههای گردشگری تایلندفیلمهای بسیاری در طول سالهای اخیر در تایلند فیلمبردارش شدهاند. دلیل آن نیز کاملا واضح است: زیباییهای خیره کننده این سرزمین شگرف به همراه مخارج پایین نسبت به کشورهایی با مناظر طبیعی این چنینی. در واقع همان دلایلی که اغلب گردشگران را به همراه تور تایلند از سراسر دنیا به جایجای این کشور زیبا میکشاند.
شاید بد نباشد با هم نگاهی بندازیم به فیلمهای مطرحی که در تایلند ساخته شدهاند و ببینیم کجای این سرزمین زیبا را به تصویر کشیدهاند.
۱- The Hangover ۲ (۲۰۱۱) (بانکوک، کرابی)
بخش زیادی از این فیلم طنز بسیار محبوب را در بانکوک فیلمبرداری کردهاند. اگر چه این فیلم به شکلی واقعی به بانکوک نمیپردازد، اما هر کس که به این شهر سفر کرده باشد، احتمالا چند لوکیشن از بخشهای مختلف شهر را در این فیلم ببیند. برای مثال اگر به یاد داشته باشید صحنهای از فیلم را که فیلی درون خیابان راه را بند آورده است؟ این محله همان سوی فی فایسا در محله چینیهای بانکوک است.اما شاید زیباییهای تایلند را بتوان در صحنه عروسی آخر فیلم دید. این صحنهها در سواحل زیبای کرابی فیلمبرداری شدهاند.
بهترین نقاط بانکوک برای عکاسی از زیبایهای تایلند
۲- The Beach (۲۰۰۰) (جزیره فیفی)
این فیلم داستانن مسافری است که با از بانکوک به سمت جزیره فیفی تایلند حرکت میکند و در طول مسیر خود با داستانهای مختلفی مواجه میشود. این فیلم که از روی کتابی به همین نام اثر الکس گارلند ساخته شده، زیباییهای تایلند را به بهترین شکل ممکن به رخ میکشد.
نکته جالب در مورد فیلم "ساحل" این است که هنوز سالانه عده زیادی از مسافرین ماجراجو، به تایلند میآیند تا دقیقا همین مسیر را طی کنند. بخش زیادی از این فیلم در جزایر کوهفیفی فیلمبرداری شده است.
۶ جزیره اطراف پوکت که حتما باید ببینید
۳- The Deer Hunter (۱۹۷۸) (بانکوک، پاتونگ، کانچانابوری)
شکارچی گوزن یکی از نمادهای سینمای جنگی ویتنام و از برترین فیلمهای تاریخ محسوب میشود. این فیلم با توجه به ماهیت داستانیاش، امکان نداشت در لوکیشن اصلی خود یعنی ویتنام فیلمبرداری شود، به همین دلیل سازندگان آن را به بانکوک، پاتونگ و کانچانابوری در تایلند بردند تا از زیباییهای این کشور و شباهت آن به ویتنام استفاده کنند.نتیجه کار کنار رود کاوای آنقدر خوب از آب در آمد که از آن به بعد بسیاری از فیلمهای جنگی مربوط به ویتنام را در تایلند ساختند.
راهنمای یکروز خوشگذرانی در منطقهی پاتونگ پوکت
۴- دو فیلم از جیمز باند
در سال ۱۹۷۴ وقتی فیلم "مردی با تفنگ طلایی" به روی پرده آمد، برای اولین بار بود که فیلمی بزرگ از هالیوود به سراغ تایلند میرفت و شگفتیهای این کشور را در قالب تصاویری ناب به جهانیان معرفی میکرد. بخش زیادی از این فیلم در پوکت تصویر برداری شده بود و بعد از آن جمعیتی که به همراه تور پوکت برای گردش و تفریح به این نقطه از تایلند میآمدند به صورت چشمگیری اضافه شد. البته این فیلم تنها مختص به پوکت نبود و در مناطق زیادی از تایلند همچون آئو نانگ، کوه لانتا و کرابی فیلمبرداری شده بود.
بعد از آن مامور ۰۰۷ دیگر به تایلند نیامد تا سال ۱۹۹۷ که فیلم "فردا هرگز نمیمیرد" که مسئولین ساخت این عنوان تایلند را بهترین گزینه برای به تصویر کشیدن فیلم خود دیدند. بخش زیادی از فیلم در بانکوک فیلمبرداری شد و مقداری از آن نیز به سراغ فانگ نگا بِی رفت. در واقع فیلمهای جیمزباند که در اروپا بسیار محبوبند، دلیل مهمی بر معروفیت تایلند در دهه هفتاد میلادی محسوب میشدند.
در پوکت رویا بسازید و ماجراجویی کنید
۵- Rambo (۲۰۰۸) (شمال تایلند)
چهارمین فیلم رامبو که اگر چه فروش زیادی داشت اما به طور کلی فیلم خوبی نبود به سراغ شمال تایلند رفت. اگر چه فیلم از نظر داستان چیز دندانگیری نداشت، اما بسیاری از بینندگان آن به واسطه فیلمبرداری بسیار عالیاش، با شگفتیهای سرزمینی آشنا شدند که هنوز آنقدرها به عنوان یک مقصد درجه یک توریستی شناخته نمیشد.
نمایشی بسیار جذاب از جنگلها، طبیعت، سواحل درخشان و رودهای جاری در تایلند، توانسته بود در آن سال چشم بسیاری از آمریکاییهایی که شاید طرفدار جیمزباند نبودند را با زیباییهای این سرزمین آشنا کند.
۶- No Escape (۲۰۱۵) (چانگ مِی)
البته همیشه فیلمهای آمریکایی به مزاج طرفداران شرق آسیایی خود خوش نمیآیند. در سال ۲۰۱۵ فیلمی با نام "راه فراری نیست" ساخته شد که در مورد کشوری آسیای شرقی بود و یک خانواده آمریکایی که در میانهی یک کودتا گیر افتادهاند و نمیتوانند از این کشور خارج شوند.اگر چه فیلم موفقیت مالی داشت و در به تصویر کشیدن زیباییهای کشور میزبان خود عالی عمل کرد، اما با توجه به تصویری که از مردم این خطه به نمایش گذاشت در بسیاری از کشورهای آسیایی تنها بعد از چند روز نمایش به کل از پرده سینماها پایین کشیده شد.
اشتباهات عجیبی از نظر فرهنگی نیز در این فیلم رخ داده بود. مثلا اگر چه قرار بود داستان "راه فراری نیست" در رابطه با کامبوج باشد، اما مدیریت اشتباه سیاهی لشگرها باعث شد شما بارها گفتار تایلندی بازیگران را در جای جای تصویر تشخیص دهید. چیزی که بیش از همه مردم این کشور را از نمایش آن عصبانی کرده بود.
نظرات کاربران