۶ تفریح رایگان که می‌توانید در کوش آداسی انجام بدهید

جاذبه‌های گردشگری کوش آداسی
۶ تفریح رایگان که می‌توانید در کوش آداسی انجام بدهید

کوش آداسی یکی از زیباترین جزیره‌های جهان برای گذراندن تعطیلات است. این جزیره که در دلش شهرهایی به قدمت ۲۵۰۰ سال دارد اولین انتخاب هرکسی است که می‌خواهد یک سفر عاشقانه داشته باشد. در سفرتان با تور کوش آداسی به جزیره‌ی هتل‌های لوکس، سواحل دنج و تفریحات آبی است اگر می‌خواهید تفریحات رایگان را بشناسید همراه ما باشید. در این مقاله ۶ تفریح رایگان این شهر را خدمتتان معرفی خواهیم کرد.


۱- بازدید از شهر تاریخی پرینه


پرینه منطقه‌ای باستانی در کوش آداسی است که قدمت آن بازمی‌گردد به ۴۰۰ سال قبل از میلاد مسیح. این منطقه که آن زمان جزو خاک یونان باستان به حساب می‌آمده است بندرگاه و محل داد و ستد روزانه‌ی مردم بوده است. پرینه در ۴۰ کیلومتری مرکز کوش آداسی قرار دارد و طبق اطلاعات باستان‌شناسان سالها زیر آوار و گل و لای آب‌ها و خاک‌ها مدفون مانده است تا آنکه در قرن دوم میلادی دوباره سر از خاک به درآورده است. معبد آتنا یکی از دیدنی‌ترین آثار به جا مانده در این شهر است که می‌توانید در همه‌ی ساعات شبانه‌روز به صورت رایگان از آن بازدید کنید. آمفی تئاتر این شهر نیز که مربوط به همان دوران یونان باستان است از دیگر دیدنی‌های آن است که در بعضی شب‌ها کنسرت موسیقی در آن برگزار می‌شود. بازدید از این آمفی تئاتر که گنجایش ۶۵۰۰۰ نفر را به طور همزمان دارد رایگان است اما اگر بخواهید به تماشای کنسرت بنشینید باید هزینه‌ای نه چندان زیاد پرداخت کنید.

 

گشت و گذاری تاریخی در کوش آداسی؛ شهر باستانی ترکیه

 

 

شهر تاریخی پرینه

 


۲- بازدید از روستای کرازلی


در فضایی آرامش‌بخش در ۱۰ کیلومتری کوش آداسی روستایی قرار دارد که جزو جاذبه‌های گردشگری پنهان این جزیره است. روستای کرازلی قطعه‌ای از سرسبزی‌های بهشت است که انباشته از باغ‌های انگور است. این منطقه که مردمانش را کشاورزان خونگرم تشکیل می‌دهند یکی از جاهایی‌ست که صبح زود می‌توانید به دیدن آن بروید و یک روز از سفر خود در کوش ۀداسی را به بازدید از باغ‌ها و کافه‌ها و رستوران‌های خانگی و محلی اختصاص بدهید.

 

سفر یک‌روزه به کرازلی؛ روستای زیبایی‌های کوش‌آداسی

 

 

 روستای کرازلی

 


۳- آفتاب گرفتن بر روی شن‌های سپید فام و شنا کردن در زلال‌ترین آبها


کوش آداسی شهر سواحل است. دور تا دور این شهر را سواحلی پوشانده‌اند که چشم‌اندازهایی زیبا از تناسب آب و ماه و خورشید و ماهی‌ها به شما ارائه می‌دهند. این جزیره دارای برخی سواحل شلوغ و پرهیجان است که در آنها می‌توانید انواع تفریحات آبی را با صرف هزینه‌های متفاوت انجام بدهید و همچنین دارای سواحل دنج و خلوت و آرام است که در پناه آنها می‌توانید آفتاب بگیرید و یا با آسودگی بزنید به آب و ساعت‌ها شنا کنید.

 

 کوش آداسی؛ جزیره‌ی پرندگان، بهشت مسافران 

 

 

شنا کردن در ساحل

 


۴- بازدید از کلیسای سنت جان


سنت جان کلیسایی است که در منطقه‌ی افه‌سوس کوش آداسی واقع شده است. این کلیسا در قرن ششم میلادی توسط اسقف هیپاتیوس ساخته شده است و از گذشته تا به امروز یکی از جاذبه‌های گردشگری کوش آداسی به حساب می‌آید. دیواره‌ها و ستون‌های مرمرین آن به هنگام طلوع و غروب آفتاب انعکاس‌های باشکوهی از یک کلیسا را بر روی ویرانه‌های آن می‌سازند. برخی از مسیحیان معتقدند این معبد محل دفن یوحنا یکی از معروف‌ترین حواریون حضرت مسیح بوده است. درهای این کلیسا همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۴ عصر به روی بازدیدکنندگانش باز است.

 

 ۱۰ تفریح خاص که در کوش آداسی می‌توانید انجام بدهید

 

 

 کلیسای سنت جان

 


۵- بازدید از شهر تاریخی ملیتوس


ملیتوس از دیگر شهرهای تاریخی کوش آداسی است که تا قرن چهارم میلادی محل زندگی مردمان دوران سلجوقی بوده است و یک بار نیز توسط رومیان به طور کامل بازسازی شده است. امروزه آمفی تئاتر، حمام‌ و موزه‌ی میلتوس از دیدنی‌های بسیار ارزشمند آن به حساب می‌آیند و چند دیوار قلعه‌ی بیزانسی و بقایای معبد آپولو نیز در این شهر قابل مشاهده هستند. لازم به ذکر است برای بازدید از برخی بخش‌های ملیتوس نظیر موزه و حمامش باید هزینه‎‌ای نه چندان زیاد پرداخت کنید اما بازدید بسیاری از بخش‌های این شهر رایگان است.

 

  سفری یک روزه از کوش آداسی به دنیای زیبای پاموکاله

 

 

شهر تاریخی ملیتوس

 


۶- بازدید از بازار بزرگ کوش آداسی


کوش آداسی یک شهر بندری به حساب می‎‌آید که خرید و فروش، بار آوردن و همینطور بار بردن از شهر بن‌مایه‌های اصلی آن را می‌سازند. بازار بزرگ این شهر جدای از آنکه محل خرید سوغاتی‌های ارزان قیمت اما مرغوب است، یکی از دیدنی‌های این شهر به حساب می‌آید.

 

 ۵ مرکزخرید معروف کوش آداسی؛ جزیره‌ی تفریحات ناب

 

 

بازار بزرگ کوش آداسی

۲۱ اسفند ۱۳۹۶

نظرات کاربران