میدان سلطان احمد استانبول | جاذبهای دیدنی برای عاشقان تاریخ!
جاذبههای گردشگری استانبول
میدان سلطان احمد استانبول از جمله جاذبههای گردشگری ترکیه است که توصیه میکنند حتماً از آن بازدید شود؛ اما آیا میدانید چرا این منطقه تا این حد مهم است؟ حین بازدید از جاذبههای این میدان، بارها اسامی معروفی مثل قسطنطنیه، مصر، امپراتوری روم شرقی، خرم سلطان و... را خواهید شنید. علاوه بر این، بناها و آثار تاریخی بسیاری که متعلق به صدها سال پیش از میلاد مسیح هستند، در این مکان قرار دارند؛ برخی از این بناها در نوع خود جزو باشکوهترین نمونههای جهان هستند.
اگر قصد دارید به این منطقه سفر کنید، پیشنهاد میکنیم از تور استانبول برای برنامهریزی بهتر استفاده کنید. همچنین، اگر به دنبال گزینههای مقرونبهصرفهتر هستید، میتوانید نگاهی به تور لحظه آخری بیندازید و از پیشنهادهای ویژه سفر به استانبول بهرهمند شوید.
در این مطلب، علاوه بر معرفی جاذبههای گردشگری سلطان احمد، رستورانها، هتلها و خدمات و امکانات رفاهی اطراف آن را نیز معرفی خواهیم کرد تا سفرتان به این منطقه به خاطرهای خوش و ماندگار تبدیل شود.
اندکی دربارۀ تاریخچه و معماری میدان سلطان احمد استانبول
میدان سلطان احمد از دوران امپراتوری روم شرقی به جا مانده است و حدود ۱۹۰۰ سال قدمت دارد. در آن زمان، استانبول را با نام قسطنطنیه میشناختند. در مرکز این شهر یک میدان روباز به نام هیپودروم وجود داشت که مرکز فعالیتهای اجتماعی و ورزشی قسطنطنیه بود. اسبدوانی و ارابهرانی از جمله مهمترین مسابقاتی بودند که در هیپودروم برگزار میشدند؛ به همین دلیل در زبان ترکی به این میدان «آت میدانی» نیز گفته میشود که به معنی «میدان اسب» است.
امروزه هیپودروم بخشی از میدان سلطان احمد و همینطور نام دیگر آن است. در اطراف میدان سلطان احمد، بناها و سازههای باستانی دیگری نیز وجود دارد که متعلق به دورههای تاریخی مختلف است. معماری بیشتر این بناها باتوجهبه قدمتشان، در سبکهای معماری عثمانی یا بیزانسی است.
حملونقل عمومی؛ بهترین راه دسترسی به میدان سلطان احمد
استانبول شهر شلوغ و پرترافیکی است. برای گردش در این شهر، استفاده از وسایل حملونقل عمومی خیلی بهتر از اجارۀ خودرو است. خوشبختانه در میدان سلطان احمد استانبول، چند ایستگاه اتوبوس و تراموا ۲۴ ساعته فعالیت میکنند تا مسافران بهراحتی بتوانند به این منطقۀ گردشگری بروند و از آنجا خود را به سایر جاذبههای گردشگری استانبول برسانند. اگر قصد دارید بیشتر با بهترین روشهای تردد در استانبول آشنا شوید، حتماً این راهنما را مطالعه کنید. همچنین، با استفاده از این اپلیکیشنها، سفر شما در استانبول راحتتر میشود!، میتوانید مسیرهای حملونقل را سریعتر و دقیقتر پیدا کنید.
لوکیشن ایستگاههای اطراف میدان سلطان احمد:
- ایستگاه اتوبوس پارک کاتلادیکاپی (BN1)
- ایستگاه اتوبوس سلطان احمد (121CS)
- ایستگاه تراموا سلطان احمد (T)
امکانات و خدماتی که در میدان سلطان احمد استانبول در دسترس شما هستند
برای اینکه مسافران در طول گردش خود در رفاه و آسایش باشند، در اطراف این میدان تاریخی امکانات رفاهی و تفریحی مختلفی وجود دارد. در ادامه به شما میگوییم که در این منطقه به چه امکاناتی دسترسی دارید.
۱: پارکینگ
موقع بازدید از جاذبههای گردشگری استانبول، پیدا نکردن جای پارک مناسب و امن یکی از مهمترین مشکلاتی است که گردشگران با آن مواجه میشوند. در اطراف این میدان، پارکینگهای متعددی وجود دارند که امنیت خودروی شما را تضمین میکنند؛ اما زود پر میشوند. بهطورکلی، گردشگرانی که قبلاً به استانبول سفر کردهاند، اجاره خودرو در این شهر را پیشنهاد نمیکنند.
۲: مراکز خرید؛ بازار آراستا
بازار آراستا یکی از جاهای مناسب برای خرید سوغاتی است؛ البته به شرطی که چانهزدن را فراموش نکنید. در این بازار قدیمی، اجناسی مثل وسایل سنتی، فرش، عتیقهجات، موزاییک و... به فروش میرسند. انتهای بازارچه جایی است که میتوانید غرفههای صنایعدستی را پیدا کنید؛ در این بخش، قیمتها مناسبترند.
بازار آراستا مانند سایر مکانهایی که در اطراف میدان سلطان احمد استانبول قرار دارند، قدمت بالایی دارد. این بازار در قرن ۱۷ میلادی ساخته شده است و قدمت آن با مسجد آبی برابر است. اگر محیط تاریخی و سنتی این بازار به دلتان نشست، حتما به بازار بزرگ استانبول، یکی از قدیمیترین و بزرگترین بازارهای سرپوشیدۀ جهان، هم سری بزنید.
- ساعت کار: ۰۹:۰۰ تا ۱۹:۰۰
- آدرس: Sultan Ahmet, Mimar Mehmet Ağa Cd. No:2, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۳: عکاسخانه تاریخی عثمان (Ottoman Costume Photo Studio Sultan Ertugrul)
این استودیو عکاسی لحظاتی شاد و ماندگار را برای شما خلق میکند. در عکاسخانه عثمان، دکور و لباسهایی شبیه لباسهای دورههای تاریخی مختلف وجود دارد که با پوشیدن آن میتوانید در شمایل افرادی مثل سرباز، سلطان یا شاهزاده عکسهایی بهیادماندنی بگیرد.
- ساعت کاری: ۰۹:۳۰ تا ۱۸:۰۰
- آدرس: Binbirdirek, at meydanı, no :5, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۴: پارکها و فضای سبز
در میدان سلطان احمد استانبول فضای سبز و پارکهای متعددی در کنار هم قرار دارند که جای مناسبی برای گردش، نشستن و استراحتاند. این پارکها در ۲۴ ساعت شبانهروز باز هستند و برای ورود به آنها نباید هزیهای پرداخت کنید. نام این پارکها را در فهرست زیر میبینید.
- پارک سلطان احمد
- پارک محمد عاکف ارسوی (Mehmet Akif Ersoy Parkı)
- پارک ساحلی کاتلادیکاپی (Çatladıkapı)
- پارک گولهانه
۵: زمین بازی کودکان
در اطراف میدان سلطان احمد و در پارک ساحلی، قسمتی را به کودکان اختصاص دادهاند. در این محوطۀ امن، تعدادی وسیله بازی وجود دارد تا کودکان با آنها سرگرم شوند. این زمین بازی در ۲۴ ساعت شبانهروز باز است.
- آدرس: Küçük Ayasofya, İBB Çatladıkapı Sahil Parkı, Avrasya Tüneli, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۶: اسپا و حمام ترکی سرنیچ (Sarnıç)
بعد از یک روز طولانی استانبولگردی، آرامش اسپا و حمام ترکی میتواند خستگی را از تن شما بشوید. در ۲۲۰ متری میدان سلطان احمد استانبول، یک حمام ترکی قرار دارد که میتوانید پیاده، در عرض ۳ دقیقه، به آنجا برسید. در این مرکز اسپا میتوانید از امکانات و خدماتی مثل حمام ترکی، حوضچههای آبمعدنی و انواع ماساژ استفاده کنید.
خاطرتان باشد حتماً از قبل با تلفن یا واتساپ، برای خدمات دلخواهتان وقت رزرو کنید. در منطقه احمد سلطان حمام تاریخی خرم سلطان نیز وجود دارد و همچنان فعالیت میکند. آن را بهخاطر اهمیت تاریخیای که دارد، در قسمت جاهای دیدنی معرفی میکنیم.
- تلفن: ۹۰۵۳۱۵۲۰۹۳۰۰+
- ساعت کاری: ۰۸:۳۰ صبح تا ۰۱:۰۰ نیمهشب
- آدرس: Küçük Ayasofya, Küçük Ayasofya Cd. No:26/A, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
جاذبههای گردشگری
میدان سلطان احمد استانبول در محلهای به همین اسم قرار دارد؛ جایی که مرکز تاریخی استانبول و قدیمیترین بخش شهر است. این منطقه (قسطنطنیه دیروزی) از سال ۱۴۵۳ میلادی، به عنوان پایتخت امپراتوری روم شرقی (بیزانس) انتخاب شد و حاکمان طی دورههای تاریخی مختلف، در آن بناها و کاخهای متعدد و مهمی ساختند. برخی از این سازهها نیز یادآور رویدادهای تاریخیای هستند که قبلا در این مکان برگزار میشدند. در این بخش جاذبههای میدان سلطان احمد را معرفی میکنیم.
۱: مسجد آبی (سلطان احمد) و معماری آن
مسجد سلطان احمد نمونۀ باشکوهی از معماری اسلامی است که ساخت آن از سال ۱۶۰۹ به دستور سلطان احمد شروع شد. مسجد آبی را در رقابت با عمارت ایاصوفیه ساختند تا نشان بدهند معماری اسلامی، در شکوه و زیبایی، چیزی از معماری بیزانسی کم ندارد. این بنا از درون نیز بسیار زیبا و مجلل است. سقف آن بهخاطر گنبدهای متعدد و تزئینات داخلی آنها، یکی از قسمتهای تماشایی مسجد است. در نقاشیهای داخلی مسجد سلطان احمد، از رنگ آبی بیشتر از رنگهای دیگر استفاده شده است؛ آنقدر که بعدها به این مکان «مسجد آبی» گفتند.
یکی از داستانهای معروفی که دربارۀ معماری مسجد آبی وجود دارد، ماجرای تعداد منارههای آن است. مسجد سلطان احمد شش مناره داشت و این موضوع باعث شده بود آن را با مسجد کعبه مقایسه کنند. ناراحتی مسلمانان از این مقایسه باعث شد تا سلطان احمد دستور بدهد یک منارۀ دیگر به این بنا اضافه کنند. البته امروزه همان ۶ منارۀ اصلی در بنای مسجد باقی مانده است. بازدید از این شاهکار معماری رایگان است.
- ساعت بازدید: ۰۹:۰۰ صبح تا یک ساعت قبل از غروب
- آدرس: Binbirdirek, At Meydanı Cd No:10, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۲: حمام خرم سلطان
حمام خرم سلطان یکی از جاذبههای گردشگری مهم استانبول است و اهمیت آن دلایل مختلفی دارد. این حمام تاریخی حدود ۴۰۰ سال قدمت دارد و به خرم سلطان، ملکه معروف و مهم عثمانی تعلق داشت. حمام خرمسلطان با مرمرهای سفید و تزیینات طلایی خود یکی از زیباترین حمامهای ترکی است.
نکتۀ خیلی جالب برای دوستداران اسپا و حمام ترکی این است که این حمام تاریخی همچنان فعال است و شما میتوانید از خدمات اسپا و ماساژ آن استفاده کنید. خاطرتان باشد برای استفاده از این خدمات، حتماً باید از وبسایت این حمام تاریخی، وقت قبلی رزرو کرده باشید.
- قیمت خدمات: از ۳۱۰۰ لیر
- سایت (برای رزرو): www.shop.hurremsultanhamami.com/reservations
- ساعت فعالیت: ۰۸:۰۰ تا ۲۲:۰۰
- آدرس: Cankurtaran, Ayasofya Meydanı No:2, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۳: ستونهای سهگان میدان سلطان احمد استانبول
ستونهای سهگانه از مهمترین آثار تاریخی میدان هیپودروم هستند؛ اما به هم مرتبط نیستند و هرکدام داستان و تاریخ متفاوتی دارند. در این بخش کمی دربارۀ هرکدام از این ستونهای باستانی خواهیم گفت.
- ابلیسک تئودوسیوس (obelisk)؛ سوغاتی از مصر
ستون ابلیسک یک سازه باستانی از معماری مصری است که فقط ۲۹ عدد از آن در جهان وجود دارد. این ستونها معمولاً بهصورت جفت و برای دو سمت ورودی معبدها ساخته میشدند. ستون ابلیسک ۳۵۰۰ سال قدمت دارد؛ البته از سال ۳۰۹ پس از میلاد، تئودوسیوس اول، پادشاه امپراتوری بیزانس، آن را از مصر به قسطنطنیه آورد.
ابلیسک تئودوسیوس از یک سنگ یکپارچه، به شکل مخروط تراشیده شده است و بر پایهای از مرمر قرار دارد. روی چهار طرف این ستون باستانی، نوشتههایی به خط مصر باستان هک شده است. روی پایۀ مرمری آن نیز تصویر نقشبرجستهای از امپراتور تئوسیوس و مردم وجود دارد که در حال تماشای یک مسابقه هستند.
لوکیشن ستون ابلیسک تئودوسیوس روی نقشه
- ستون سرپنت یا مار (The Serpent Column)
این ستون باستانی یک طلسم بود که از معبد دلفی آپولو به میدان هیپودروم آورده شد تا از شهر در مقابل حملۀ حشرات محافظت کند. ستون سرپنت مجسمهای از ۳ مار است که دور هم پیچیدهاند؛ البته سر این مارها از ستون جدا شده است. یکی از این سرها را در موزۀ باستانشناسی استانبول میتوانید ببینید.
این ستون یکی از معروفترین آثار باستانی استانبول است و در آثار ادبی مختلفی به آن اشاره شده است. قدمت آن به ابتدای سال ۴۷۸ پیش از میلاد بازمیگردد؛ یعنی تاریخی که ایرانیان در نبرد پلاتایا از یونان شکست خوردند. یونانیان با بخشی از غنایمی که از این جنگ به دست آمد، سهپایهای ساختند و به معبد آپولو اهدا کردند؛ ستون سرپنت بخشی از این سهپایه بود.
- ستون سنگی یا ستون کنستانتین (Konstantin Dikilitaş- Örme Dikilitaş)
ستون سوم این سهگانه ستون کنستانتین است که در غرب مسجد سلطان احمد استانبول و کنار دو ستون دیگر قرار دارد. از قدمت این سازه اطلاعات دقیقی در دست نیست؛ اما احتمال میرود آن را امپراتور تئودوسیوس ساخته باشد تا در مقابل ابلیسک تئودوسیوس قرار دهد. در طول تاریخ این ستون را بارها مرمت کردند؛ اما در قرن ۱۷ و هنگام ساخت مسجد آبی، ستون سنگی مدفون شد. این سازه در نهایت در سال ۱۸۵۶ طی یک عملیات حفاری آشکار شد و در کنار دو ستون دیگر، سهگانه میدان هیپودروم را ایجاد کرد.
۴: موزۀ هنر ترکی و اسلامی؛ مجموعهای تاریخی در یک بنای تاریخی
موزۀ هنرهای ترکی و اسلامی مجموعهای ارزشمند از آثار خوشنویسی اسلامی، فرش، کاشی و همینطور مردمنگاری فرهنگهای ترکیه است؛ اما به طور خاص مجموعۀ فرش آن یکی از بهترین مجموعههای جهان است. یکی از فرشهای این موزه بیش از ۸۰۰ سال قدمت دارد.
علاوه بر اشیایی که در این موزه به نمایش درآمدهاند، خود بنای موزه نیز از نظر تاریخی و معماری ارزشمند است. این کاخ در سال ۱۵۲۴ بنا شد و به ابراهیم پاشا ، وزیر سلیمان یکم و همسر خدیجه سلطان، تعلق داشت. این بنا برخلاف اکثر بناهای همدورۀ خود، که از جنس چوب بودند، از سنگ ساخته شده است و خوشبختانه اثر زیادی از فرسودگی در آن دیده نمیشود.
- قیمت بلیط: از ۶۲۰ لیر
- ساعات بازدید: ۰۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰
- آدرس: Binbirdirek, At Meydanı Cd No:12, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۵: مسجد ایاصوفیه؛ میراث بیزانس
مسجد ایاصوفیه یکی از نمونههای باشکوه معماری بیزانسی است و در سال ۵۳۲ به عنوان یک کلیسا ساخته شد. در ساخت این بنا از فیزیکدانان و ریاضیدانان معروف کمک گرفتند و بهترین مصالح را از کشورهای دور به قسطنطنیه آوردند. این کلیسای بزرگ و باشکوه تا ۱۰۰۰ سال بزرگترین کلیسای زمان خود بود. ایاصوفیه بعدها به مسجد، موزه و در نهایت دوباره به مسجد تغییر کاربری داد.
معماری مسجد ایاصوفیه و تزیینات آن هنوز هم بهعنوان شاهکار شناخته میشوند. مخصوصاً تزیینات موزاییکی و ستونهای مرمری این بنا از قسمتهای ارزشمند و قابلتوجه آن محسوب میشوند. نمای بیرونی بنا دارای یک گنبد مرکزی بزرگ و چشمگیر است که دومین گنبد بزرگ جهان محسوب میشود. پس از تبدیلشدن این بنا به مسجد، ۴ مناره نیز به آن اضافه شده است.
- ساعت بازدید: ۲۴ ساعته
- آدرس: Sultan Ahmet, Ayasofya Meydanı No:1, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۶: آبنمای آلمانی؛ بنایی با گنبد کبود
آبنمای آلمانی بنایی زیبا در سبک نئو بیزانسی است که در شمالیترین بخش میدان سلطان احمد استانبول قرار دارد. این آبنما برای بزرگداشت سالگرد سفر قیصر آلمان به استانبول، در کشور آلمان ساخته شد. سپس در سال ۱۹۰۰، آن را بهصورت تکهتکه به استانبول منتقل و در مکان فعلی مونتاژ کردند.
آبنمای آلمانی یک گنبد هشتضلعی دارد که از مشخصههای سبک نئو بیزانسی است. این گنبد روی ۸ ستون مرمرین قرار دارد و داخل آن نیز با موزاییکهای طلاییرنگ تزیین شده است. یکی از ضلعهای آبنما ورودی بنا است و در هرکدام از هفت ضلع دیگر یک شیر آب برنجی نصب شده است.
- آدرس: Binbirdirek, At Meydanı Cd, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۷: ستون کنستانتین؛ قدیمیترین یادگار قسطنطنیه
قدمت این ستون سنگی به سال ۳۳۰ برمیگردد؛ یعنی زمانی که قسطنطنیه تاسیس شد. به همین مناسبت امپراتور روم، کنستانتین، دستور داد یک ستون یادبود در مرکز شهر بسازند. این ستون را از سنگ بنفش مصری ساختند و بر پایهای از مرمر سفید قرار دادند. بالای آن نیز مجسمهای از کنستانتین قرار داشت که بعدها در اثر طوفان سقوط کرد. پس از آن، به جای مجسمه یک صلیب روی ستون قرار دادند؛ اما با به قدرت رسیدن عثمانیها، صلیب هم از روی ستون برداشته شد.
امروزه از ارتفاع ۵۰ متری این ستون فقط ۳۴ متر باقی مانده است و پایۀ مرمرین آن نیز دیگر دیده نمیشود. این ستون طی جنگ، طوفان، آتشسوزی و بلایای مختلف آسیبهای زیادی دید و امروز به ستون سوخته معروف است. البته به خاطر بازسازیهای متعدد، همچنان پابرجا است.
- آدرس: Molla Fenari, Vezirhan Cd. No:16 D:18, 34120 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
کافهها و رستورانهای اطراف میدان
ترکیه به غذاهای محلی خوشمزه و متنوع خود معروف است؛ صرف این غذاهای سنتی در محیطی تاریخی لذتبخشتر هم خواهد بود. البته برای چشیدن طعم واقعی غذاهای ترکی، انتخاب رستوران خوب، شرط مهمی است. اگر هنگام گردشهای شهری خود در میدان سلطان احمد استانبول، قصد داشتید غذا میل کنید، میتوانید یکی از رستورانهای زیر را با خیال راحت انتخاب کنید.
۱: رستوران گرِیس روف تاپ (GRACE Rooftop Restaurant)
رستوران گریس با نمای ۳۶۰ درجهای که به محلۀ تاریخی سلطان احمد دارد، یکی از بهترین انتخابها برای صرف غذا در این منطقه است. در این رستوران، غذاهای خوشطعم سنتی ترکیه را در مقابل منظرل بناهایی مثل ایاصوفیه و مسجد آبی میل خواهید کرد.
در این رستوران علاوه بر غذاهای ترکی، غذاهای بینالمللی نیز با کیفیت بالایی سرو میشوند. همچنین، با وجود غذاهای گیاهی، این رستوران برای افراد مختلف گزینۀ مناسبی خواهد بود. از خدمات جالب این رستوران، ارائه فضایی سنتی برای عکاسی و لباسهای تاریخی است.
- ساعت کاری: ۰۸:۳۰ صبح تا ۰۱:۳۰ نیمهشب
- منو: www.gracerooftop.com/menu
- آدرس: Sultan Ahmet, Binbirdirek Mah, Lady diana otel, Terzihane Sk. No:15, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۲: کافهرستوران سلطان احمد تامارا
تامارا یکی دیگر از رستورانهای نزدیک میدان سلطان احمد استانبول است که با ارائه غذاهای گیاهی و حلال، از مسافران زیادی پذیرایی میکند. در این رستوران انواع غذاهای ترکی و مدیترانهای سرو میشوند که طبق نظرات مشتریها، کیفیت بسیار خوبی دارند.
غذاهای این رستوران در وعدههای صبحانه، ناهار، شام و میانوعده سرو میشود. رستوران تامارا فضای آزاد نیز دارد، اما با وجود بزرگی رستوران و داشتن فضاهای مختلف، گاهی ممکن است کاملاً پر باشد. خوشبختانه این رستوران امکان رزرو نیز دارد. اگر قصد دارید به رستوران تامارا بروید، حتماً از قبل میز رزرو کنید.
- ساعت کاری: ۰۷:۰۰ صبح تا ۱۰:۰۰ نیمهشب
- منو: www.tamararestaurant.com
- آدرس: Sultan Ahmet, Küçük Ayasofya Cd. No:14, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۳: سایر رستورانهای منطقه سلطان احمد
نام رستوران |
سبک آشپزی و انواع غذا |
ساعت کاری |
آدرس و لوکیشن |
رستوران دیوِلا بیسترو |
ترکی ایتالیایی، مدیترانهای، دریایی، رژیمی، استیک، گیاهی |
۱۱:۰۰ تا ۲۳:۴۵ |
Cankurtaran mah. akbıyık caddesi, Adliye Sk. no:11, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye |
هیدِن گاردِن |
ترکی، اروپایی، مدیترانهای، باربیکیو، رژیمی، گیاهی |
۱۱:۰۰ صبح تا ۱۲:۰۰ نیمه شب |
Binbirdirek, Peykhane Cd. No: 14/A, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye |
مکدونالد |
فستفود، غذای آمریکایی |
۰۷:۰۰ صبح تا ۰۱:۰۰ نیمهشب |
Binbirdirek, Divan Yolu Cd. No:15, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye |
هتلهای اطراف میدان سلطان احمد استانبول
برای دوستداران بافت تاریخی و هنر معماری، چیزی لذتبخشتر از اقامت در این منطقه نیست. خوشبختانه در این محلۀ توریستی هتلهای متعددی فعالیت میکنند. در ادامه بهترین هتلهای اقتصاد و لوکس نزدیک میدان سلطان احمد را معرفی میکنیم.
۱: هتل ۵ ستارۀ هاجیا سوفیا مانسیون بای هیلتون
این هتل ۵ ستاره بین کاخ توپکاپی و مسجد ایاصوفیه قرار دارد و فاصلۀ آن تا میدان اصلی استانبول (میدان سلطان احمد) فقط ۴۵۰ متر است. در این هتل، همزمان با برخورداری از بهترین امکانات و خدمات، در محیطی سنتی و مشابه کاخهای تاریخی اقامت خواهید کرد. هتل «هاجیا سوفیا مانسیون بای هیلتون» امکانات و خدمات متنوع و باکیفیتی مثل صبحانه در اتاق، اسپا و ماساژ و سالن فیتنس ارائه میدهد.
- آدرس: Sultan Ahmet, Kabasakal Cd. No:5, 34122 Fatih/İstanbul, Türkiye (لوکیشن روی نقشه)
۲: هتل ۳ ستارۀ حاجی بایرام
نظرات کاربران