برای سفرنامه‌هایتان به‌سادگی وبلاگ بسازید

اطلاعات مفید
برای سفرنامه‌هایتان به‌سادگی وبلاگ بسازید

بسیاری از کسانی که عادت به مسافرت دارند، وبلاگی برای اشتراک‌گذاری داستان‌های مسافرتشان با دیگران راه‌اندازی می‌کنند و قصه‌ها و تجارب جذابشان را با دیگران در میان می‌گذارند. با اینکه شبکه‌های اجتماعی این روزها بسیاری از وبلاگ‌ها را زمین‌گیر کرده، اما هنوز وبلاگ‌های سفرنامه و گردشگری در ایران و جهان طرفداران بسیاری دارند.
در این پست قصد داریم به صورت اجمالی به شما بیاموزیم که چطور وبلاگی ساده برای سفرنامه‌هایتان داشته باشید.


قدم اول: انتخاب نام

 

 

نام‌گذاری مناسب برای وبلاگ سفرنامه

 

همیشه بالاترین حد موفقیت را برای خود در نظر بگیرید و انتظار این را داشته باشید که شاید روزی نوشته‌هایتان برای بسیاری جذابیت پیدا کرد و بازدیدهایتان آنقدر بالا رفت که اسم این وبلاگ به برندی معتبر بدل شد. پس در همین آغاز اسمی کوتاه و زیبا انتخاب کنید که با کلیت نوشته‌هایی که در آینده می‌نویسید همخوانی داشته باشد.


قدم دوم: انتخاب محلی مناسب برای بنا کردن وبلاگ

 

 

مکان مناسب برای بستر وبلاگ سفرنامه

 

داشتان یک فضا بر روی اینترنت دو بخش دارد. ابتدا مربوط به آدرسی می‌شود که ثبت می‌کنید و دوم فضایی که در آن وبلاگ خود را قرار می‌دهید.
در روشی که ما به شما آموزش می‌دهیم، شما از آدرس‌های رایگانی استفاده می‌کنید سایت‌های سرویس دهنده، رایگان در اختیار شما قرار می‌دهند. باید در نظر بگیرید که این آدرس‌ها عموما پسوندی دارد، مثل:
Site.blogfa.com
 
اما اگر قرار باشد که یک آدرس اختصاصی داشته باشید باید آن را خریداری کنید. برای فضایی که جهت میزبانی وبلاگ نیز احتیاج دارید، اوضاع دقیقا به همین نحو است. پس اگر آشنایی زیادی با این معقوله‌های فنی ندارید، یا کسی هم نیست که به شما در این رابطه کمک کند پیشنهاد می‌کنیم حتما از سرویس‌دهنده‌های رایگان استفاده کنید.

 

 

فرم ثبت‌نام وبلاگ رایگان سفرنامه
 

 

سایت‌های زیادی همچون بلاگفا، پرشین بلاگ، رزبلاگ و ... در ایران وجود دارد که کافیست در آن‌ها ثبت نام کنید، اسمی که می‌خواهید انتخاب کنید و خود سیستم به زبان فارسی و در ساده‌ترین شکل ممکن همه چیز را در اختیار شما قرار دهد.


قدم سوم: انتخاب پوسته

 

 

انتخاب پوسته‌ی مناسب برای وبلاگ سفرنامه

 

برای انتخاب پوسته همیشه مواردی به صورت پیش‌فرض درون این سیتسم‌های وبلاگ‌دهی رایگان قرار داده شده است اما عموما با چیزی که می‌خواهید فاصله دارد. برای این کار حتما باید از سایت‌هایی که نسبت به طراحی قالب اقدام می‌کنند استفاده کنید یا اینکه به این طرح‌های پیش‌فرض قناعت کنید.


قدم چهارم: راه‌اندازی شبکه‌های اجتماعی

 

 

شبکه‌های اجتماعی برای اشتراک‌گذاری سفرنامه

 

به محض اینکه از اسم وبلاگ خود اطمینان حاصل کردید، بهتر است این اسم را در شبکه‌های مختلف مجازی ثبت کنید. حتی اگر قرار نیست همه‌ی آن‌ها را فعال کنید اما ثبت نام را انجام دهید تا اگر زمانی معروف شدید، این اکانت‌ها در اختیار خودتان باشد.
 حتما در یکی دو شبکه اجتماعی فعالیت داشته باشید تا وبلاگتان بیشتر دیده شود.


قدم آخر: عکس بگیرید و بنویسید

 

 

نوشتن در وبلاگ سفرنامه

 

به روز نگه داشتن وبلاگ‌های گردشگری کار ساده‌ای نیست. در نظر بگیرید که عکس‌ها مهم‌ترین جذابیت بصری وبلاگ شماست، پس در استفاده از عکس‌های جذاب خساست به خرج ندهید. کلی‌نویسی نکنید و جزییات را در پست‌ها مختلف به اشتراک بگذارید تا همیشه چیزی برای گفتن داشته باشید. فراموش نکنید که شما همیشه به سفر نمی‌روید پس حداکثر استفاده از هر سفر را انجام دهید.
 
جدا از داستان‌های سفر، نکات، تجارب و البته احساس خود در مورد مناطق متفاوت را نیز به رشته تحریر در بیاورید.
سخن آخر اینکه، اگر قصد دارید هزینه کنید و یک نفر فنی برای انجام کارهایتان در نظر بگیرید، قطعا از سیستم وردپرس استفاده کنید که امروزه تقریبا در تمام وبلاگ‌ها و حتی سایت‌های گردشگری مورد استفاده قرار می‌گیرد و ابزارهای متنوعی برای وبلاگ‌های مختص این کار دارد.

بلاگفا
پرشین بلاگ
رزبلاگ

۰۶ آبان ۱۳۹۶ (به‌روز رسانی شده در: 28 مرداد 1398)

نظرات کاربران