۱۰ اپلیکیشن ضروری سفر به ترکیه؛ راهنمای نصب برای گردشگران
جاذبههای گردشگری ترکیه
راهی ترکیه هستید و میخواهید درباره اپلیکیشنهای کاربردی در آنجا، بیشتر بدانید؟ فکر بسیار خوبی است. این روزها، سفر کردن با وجود انواع و اقسام اپلیکیشنهای مفید بسیار راحتتر از قبل شده است. دیگر جای دلهره و نگرانی بابت پیدا کردن آدرسها، رستورانها و نقاط گردشگری نیست. اپهای متنوعی هستند که در زمینههای مختلف به شما کمک میکنند و نمیگذارند در سفر، سردرگم شوید. در این مقاله، اپلیکیشن های کاربردی در سفر به ترکیه را معرفی میکنیم. با نصب موارد دلخواه از میان آنها، سفرتان به شهرهای این کشور، بسیار راحتتر از چیزی پیش میرود که فکر میکنید.
معرفی مهمترین اپلیکیشنهای کاربردی برای سفر به ترکیه
در سفر به ترکیه یا هر کشور خارجی، باید بتوانید با دیگران ارتباط برقرار کنید. نشانیها را به راحتی پیدا کنید و حواستان به رزرو اتاق در هتل و اقامتگاه موردنظرتان باشد. برای رسیدن به رستورانها و نقاط گردشگری مختلف هم نیاز به اطلاعاتی دارید که با وجود اپلیکیشن های کاربردی در ترکیه به آنها دسترسی پیدا میکنید. مواردی که در ادامه معرفی میشوند، امتحان خود را پس دادهاند و توانستهاند، گردشگران پرشماری را راضی نگه دارند.
اپلیکیشنهای راهنمای گردشگری ترکیه
برای پیداکردن نقاط دیدنی هر شهر در ترکیه، میتوانید از اپلیکیشنهای زیر استفاده کنید. یادتان باشد که با یک برنامهریزی عالی و مناسب، هم از وقت خود بهتر استفاده میکنید و هم مدیریت هزینهها را بهتر به دست میگیرید. پس از این اپلیکیشنها به عنوان راهنمای گردشگری استفاده کنید.
۱. کاردش (KarDes)
کاردش مانند یک راهنمای تور شخصی است و در شهرهای آنکارا، ازمیر و استانبول از آن استفاده میشود. بیشتر از هزار نقطه مختلف گردشگری در این اپلیکیشن موجودند و شما را برای رسیدن به آنها، راهنمایی میکند.
در این برنامه، اطلاعات کاملی درباره نقاط گردشگری مختلف وجود دارد. ضمن اینکه از راهنمای صوتی هم برخوردار است. بنا به سلیقه خود میتوانید اطلاعات درباره نقطه گردشگری موردنظرتان را از روی متن یا توسط راهنمای صوتی مرور کنید.
این برنامه رایگان و در آن، موارد زیر موجود است:
- داستان از مردم محلی و بومی مناطق
- حقایق تاریخی مختلف
- عکس و تصاویر
۲. موزهکارت (MuzeKart)
برای سرزدن به موزههای مختلف ترکیه، حتماً اپلیکیشن موزهکارت را دانلود کنید. این برنامه از بهترین اپلیکیشن های کاربردی در ترکیه، برای موزهگردی است.
وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه آن را راهاندازی کرده و اطلاعات جامعی درباره موزههای مختلف در شهرهای گوناگون در اختیارتان میگذارد.
در این اپلیکیشن به اطلاعات مختلفی دست پیدا میکنید:
- نقشه مکانها
- هزینه بلیط موزهها
- اطلاعات موزهها و ساعت بازدید آنها
- عرضه بلیط بهطور آنلاین و امکان خرید آن
۳. بوگجه (Bu Gece)
اگر دوست دارید که در سفرتان به ترکیه، از رویدادها و جشنهای محلی این کشور باخبر شوید، حتماً بوگجه را نصب کنید. با آن میتوانید از برنامه کنسرتها، رویدادهای شبانه و موارد دیگری مطلع شوید که فقط مردم ترکیه معمولاً از آن خبر دارند. اگر با تور ترکیه راهی این کشور نمیشوید، چنین اطلاعاتی برایتان مفید خواهد بود.
اپلیکیشنهای نقشه و مسیریابی در ترکیه
یکی از دغدغههای اصلی مسافران در سفرهای خارجی، پیدا کردن مسیرهاست. خوشبختانه، با وجود اپلکلیشنهای کاربردی در ترکیه میتوانید مسیریابی را به سادهترین شکل ممکن، پیش ببرید.
۴. شهرهاتلاری (Şehir Hatlari)
شرکت رسمی کشتیرانی ترکیه این اپلیکشن را راهاندازی کرده و برای گشتوگذار با قایق و کشتیها میتوانید به آن سر بزنید. اطلاعات دقیق و مفیدی برای ترددها در شهرهاتلاری وجود دارد. کافی است، نقاط مبدأ و مقصد مورد نظرتان را وارد کنید تا اپلیکیشن به شما اطلاعات کامل مسیر را بدهد. با این اپ میتوانید نام کشتی، زمان و مسیر را پیدا کنید.
۵. مپسمی (Maps.me)
گوگل مپ عصای دست مسافران در هر شهر و کشوری است. اما مپسمی هم گزینه جذاب دیگری است که میتوانید از آنها استفاده کنید. این اپلیکیشن به طور آفلاین هم به شما خدمات میدهد و نقشه مکانهای مورد نظر را در اختیارتان میگذارد.
اپلیکیشنهای رزرو هتل و پرواز در ترکیه
برای برنامهریزی یک سفر خارجی به ترکیه، باید حواستان به رزرو هتل و بلیط هواپیما هم باشد. خوشبختانه، در این زمینهها هم اپلیکیشنهای خوبی وجود دارند و به مدیریت راحتتر اوضاع کمک میکنند.
۶. بوکینگ دات کام (Booking.com)
هزاران اقامتگاه در این اپلیکیشن در دسترس هستند. در سفر به نقاط مختلف دنیا از جمله ترکیه میتوانید از خدمات آن برای رزرو انواع هتلها و اقامتگاهها استفاده کنید. بنا به بودجه و سلیقه خود میتوانید به سراغ رزرو اتاق، آپارتمان، پانسیون و… هم بروید.
۷. کیوی (Kiwi)
برای رزرو بلیط هواپیما میتوانید از اپلیکیشن کیوی استفاده کنید. این مورد هم یکی از بهترین اپلیکیشن های کاربردی در ترکیه است که به شما امکان تهیه بلیط برای پرواز موردنظرتان را میدهد.
اپلیکیشنهای رستورانها و تجربه غذا در ترکیه
غذا خوردن یکی از جذابترین کارهایی است که میتوانید در ترکیه انجام دهید. غذاهای این کشور واقعاً لذیذ و متنوعاند. آشنایی با این اپلیکیشنها هم میتواند راه مناسبی برای پید اکردن آسان غذاهای خوشمزه باشد.
۸. یمک سپتی (Yemeksepeti)
اگر کارت اعتباری بینالمللی داشته باشید، میتوانید غذای رستورانهای مختلف را بهراحتی از یمپسپتی سفارش بدهید. در صورت نداشتن کارت، میتوانید بهطور حضوری هزینه غذا را به پیک بپردازید.
۹. گتیر (Getir)
با گتیر هم میتوانید غذا و خوراکیهای سوپرمارکتی دیگر را سفارش بدهید. برای پرداخت هزینه سفارش هم روشهای مختلفی وجود دارد و لازم نیست که نگران نداشتن کارت اعتباری شوید.
اپلیکیشنهای اطلاعات آب و هوا در ترکیه
با وجود گوگل، کسب اطلاعات درباره آب و هوای نقاط مختلف دنیا اصلاً کار سختی نیست. در تلفنهای همراه هم بخشی برای اطلاعرسانی درباره این موضوع اختصاص دارد. برای آگاهی دقیقتر از وضعیت هوا میتوانید از موردی که در ادامه، پیشنهاد میشود هم استفاده کنید.
۱۰. اکیووِدر (accuweather)
این اپلیکیشن یکی از دقیقترین موارد برای پیشبینی هواست. برای برنامهریزی بهتر در طول سفر به ترکیه، بهتر است که حواستان به دانلود چنین اپلیکیشنی هم باشد. ضمناً نسخه دسکتاپ آن هم در گوگل قابل دسترسی است.
چرا باید اپلیکیشنهای ترکیه را نصب کنیم؟
برای سفر به هر کشوری، دغدغههایی مانند ناآشنایی با زبان وجود دارد. اگر زبان کشوری دیگر را ندانید، برقراری ارتباط با آدمهای دیگر سخت میشود و امکان نقاط گردشگری مناسب و امکانات لازم برای اقامت و گذران سفر کمی پرچالش خواهد بود.
با دانلود اپلیکیشن های کاربردی در ترکیه، سفرتان به شهرهای مختلف آن، شیرینتر میشود. فرقی نمیکند که با تور لحظه آخری ترکیه راهی این کشور میشوید یا یک برنامهریزی با فهرستی بلندبالا داشتهاید و به روشهای دیگر به سفر میروید. در هرحال، اپلیکیشنها برایتان مفید خواهند بود.
راحتی و سرعت در برنامهریزی سفر
با اپلیکیشنهایی که شما را در جریان نقاط گردشگری میگذارند. اطلاعات هوا را به شما تقدیم میکنند و اطلاعات متنوع دیگری در اختیارتان قرار میدهند، امکان برنامهریزی برای سفرتان بهتر میشود. دیگر دچار اشتباه نمیشوید و آگاهانه درباره انتخاب مقاصد گردشگری، مسیرها و… تصمیم میگیرید. این روند به شما راحتی و سرعت زیادی در مسافرت میدهد.
دسترسی به اطلاعات روزانه و آپدیتهای فوری
بسیاری از مواقع، در زمان سفرکردن به ترکیه یا هر کشور دیگری، در جریان برگزاری رویداد یا جشنی خاص نیستید و زمانی که بازمیگردید، حسرت میخورید که ای کاش، در طول سفر، اطلاعات کافی داشتید. با وجود اپلیکیشنهای مختلف، در جریان اطلاعاتی قرار میگیرید که شما را بهسمت برنامههای جالب راهنمایی میکنند.
افزایش ایمنی و امنیت سفر با اپلیکیشنهای ترکیه
باخبرشدن از نقاط گردشگری مطمئن، رستورانهای خوب و نشانی مکانهای مختلف به شما آگاهی میدهد. داشتن آگاهی هم که راهی برای پیشگیری از فریبخوردن یا تصمیمهای اشتباه است. پس با اپلیکیشنها توانمندتر میشوید و در ضمن میدانید که چه نقاط و مناطقی برایتان امن و امان هستند.
خرید بلیط و رزرو اماکن دیدنی با اپلیکیشنها
بسیاری از اپلیکیشنها امکاناتی مانند رزرو و خرید بلیط را فراهم میکنند. با وجود آنها بدون نیاز به ایستادن در صف موزهها و … یا بینیاز از برقراری ارتباط با افرادی که زبانشان را نمیدانید، برای بازدید از مکانهای مختلف آماده میشوید.
کلام آخر
با اپلیکیشن های کاربردی در ترکیه میتوانید بهسادگی از پس مدیریت بخشهای مختلف سفرتان برآیید. انواع مختلفی از برنامهها در دسترس شما هستند. میتوانید با برخی از آنها نشانی مکانهای گردشگری و رستورانها را پیدا کنید و با بعضی هم برای رزرو اقامتگاه یا کسب اطلاع از آب و هوا اقدام کنید. اگر راهی ترکیه هستید، حتماً حواستان به اپلیکیشنهای کاربردی باشد. چنانچه شما هم گزینه دیگری میشناسید، ما را در جریان بگذارید.
سوالات متداول ۱۰ اپلیکیشن ضروری سفر به ترکیه؛ راهنمای نصب برای گردشگران
برای پیداکردن نقاط دیدنی هر شهر در ترکیه از چه اپلیکیشنهایی میتوان استفاده کرد؟
برای پیداکردن نقاط دیدنی هر شهر در ترکیه، میتوانید از اپلیکیشنهای کاردش (KarDes) و موزهکارت (MuzeKart) استفاده کنید.
برای رزرو هتل و بلیط هواپیما در ترکیه از چه اپلیکیشنهایی میتوان استفاده کرد؟
برای رزرو هتل میتوانید از اپلیکیشن بوکینگ دات کام (Booking.com) و برای رزرو بلیط هواپیما میتوانید از اپلیکیشن کیوی (Kiwi) استفاده کنید.
برای سفارش غذا و خوراکی در ترکیه از چه اپلیکیشنهایی میتوان استفاده کرد؟
برای سفارش غذا میتوانید از اپلیکیشن یمک سپتی (Yemeksepeti) و برای سفارش غذا و خوراکیهای سوپرمارکتی میتوانید از اپلیکیشن گتیر (Getir) استفاده کنید.
برای اطلاع از وضعیت آب و هوا در ترکیه از چه اپلیکیشنی میتوان استفاده کرد؟
برای اطلاع از وضعیت آب و هوا در ترکیه میتوانید از اپلیکیشن اکیووِدر (accuweather) استفاده کنید.
چرا باید اپلیکیشنهای کاربردی در سفر به ترکیه را نصب کنیم؟
راحتی و سرعت در برنامهریزی سفر، دسترسی به اطلاعات روزانه و آپدیتهای فوری، افزایش ایمنی و امنیت سفر و خرید بلیط و رزرو اماکن دیدنی با اپلیکیشنها
نظرات کاربران