۹ جشن ملی مالزی که حضور در آنها، لذت سفرتان را چند برابر می‌کند

جاذبه‌های گردشگری مالزی
۹ جشن ملی مالزی که حضور در آنها، لذت سفرتان را چند برابر می‌کند

مالزی مردمی با فرهنگ‌ها و عقاید مختلف دارد و جشن‌های ملی و تعطیلات آن‌ها نیز به همین واسطه از بخش‌های مختلف دنیا نشات گرفته شده است. آن‌ها کریسمس و سال نوی میلادی را نیز در کشور جشن می گیرند. بد نیست نگاهی بندازیم به این جشن‌ها و تاریخ هر کدام، تا شاید بتوانیم در روزهایی که برای سفرمان با تور مالزی نوروز 97 برنامه‌ریزی می‌کنیم در یکی از آن‌ها حضور به هم رسانیم.

 

با تقویم فستیوال های مالزی مسافر این سرزمین شوید


۱- جشن Thaipusam مالزی


۳۱ ژانویه ۲۰۱۸ جشن معروف تایپوسَم یا تایپوسام است. جشنی مخصوص به هندوهای تامیل که البته کل مالزی آن را جشن می‌گیرند. پیشینه این جشن به یک باور هندو بر می‌گردد که در مورد جنگی میان خدایان خیر و شر است، جنگی که با دخالت خدای جنگ به نفع سپاه خیر خاتمه می‌یابد و از آن به بعد، در روز ماه کامل این ماه آن پیروزی را با آوردن تمثیل‌های شیوا و رقص و پایکوبی جشن می‌گیرند. در نظر داشته باشید به خاطر این که جشن در تقویم قمری گنجانده شده، هر سال ده روز تاریخش عوض می‌شود.

 

  ۸ حقیقت شگفت‌انگیز که شما را علاقه‌مند سفر به مالزی می‌کند 

 

 

thaipusam

 


۲- سال نوی چینی در مالزی


این جشن بزرگ در سه روز برگزار می‌شود و تمامی قشرهای مالزی از مسلمان و مسیحی تا هندوها در این مراسم با بودایی‌ها شریک شده و آن را جشن می‌گیرند. سال نوی چینی در مالزی هم پر از آتش بازی و روشن کردن فانوس‌های رنگی و زیباست. ۱۶ تا ۱۸ فوریه این مراسم در بسیاری از کشورها از جمله مالزی برپا می‌شود. اگر سفرتان با تور مالزی نزدیک به این تاریخ است ، شرکت در این جشم را از دست ندهید.

 

در سفر به تایلند و مالزی مشهورترین محله‌های چینی‌ دنیا را ببینید

 

 

chinese-new-year

 


۳- روز کارگر در مالزی


اول ماه مِی، مالزی همگام با بسیاری از کشورهای دنیا روز کارگر را جشن می‌گیرد. این روز که به واسطه اعتراض‌های کارگری در سال‌های ۱۸۰۰ به وجود آمد آرام آرام به یک روز جهانی بدل شد و حالا بسیاری از کشورها به پاس خدمات کارگران، این روز را تعطیل کرده و آن را جشن می‌گیرند. البته در مالزی این روز چون پیشینه‌ای محلی ندارد، بیشتر برای جشن‌های کوچک درون شهری و دید و بازدید و خرید مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

۷ جاذبه‌ی گردشگری کوالالامپور؛ ابرشهر توریستی مالزی


۴- جشن وساک در مالزی


بزرگ‌ترین جشن بودایی‌های کل جهان است که به مدت ۴ روز برگزار شده و یکی از دلایل حضور گردشگران در کشورهایی است که آن را جشن می‌گیرند. این مراسم جشن سالگرد تولد بودا، روشنگری و مرگ اوست که طی مراسمات خاصی اجرا می‌شود. از زیباترین این مراسم‌ها باید به پرواز فانوس‌های آرزو در شب آخر اشاره کرد که در مالزی به زیباترین شکل ممکن اجرا می‌شود. سال ۲۰۱۸ این مراسم در ۲۹ می و سال ۲۰۱۹ در ۱۹ می برگزار می‌شود و با توجه به قمری بودن تاریخ آن، به همین صورت ده روز در طول هر سال جا‌به‌جا می‌شود.

 

۹ کاری که در مالزی نباید انجام دهید!

 

 

wesak

 


۵- جشن عید فطر در مالزی


با توجه به تعداد زیادی مسلمان که در مالزی زندگی می‌کنند، عید فطر که در پایان هر ماه رمضان برگزار می‌شود، از بزرگ‌ترین جشن‌های کشور و جزو تعطیلات رسمی آن محسوب می‌شود. مردم غذاهای متنوعی می‌پزند و شهر آذین شده همه به شادی و شعرخوانی مشغول می‌شوند. ایام عید در مالزی به این صورت است که یک روز قبل و یک روز بعد از آن نیز تعطیل است و در کل این جشن سه روز به طول می‌انجامد.

 

این ۱۰ غذای محبوب و سنتی مالزی را حتما امتحان کنید

 

 

aidilfitri

 


۶- جشن عید قربان در مالزی


همانطور که گفته شده، اعیاد تمام ادیان موجود در مالزی در جایگاه خود جشن گرفته می‌شود و یکی دیگر از این اعیاد، عید قربان است. در سال جاری این روز ۲۲ آگوست خواهد بود.

 

۱۰ دلیل مهم برای سفر به مالزی

 

 

hari-raya-qurban

 


۷- جشن روز ملی در مالزی


روز ملی یا هرا مردکا در مالزی، از روزی که این کشور استقلالش را از بریتانیا جشن گرفت، به صورت هر ساله و با شکوه تمام جشن گرفته می‌شود. جدا از رژه نظامی و کارهایی از این دست، خود مردم نیز در این روز دست به کار شده و جشنی بزرگ در جای جای کشور راه می‌اندازند. کنسرت‌ها و مراسمات کوچک و بزرگی در مناطق مختلف مالزی در ۳۱ آگوست هر سال برگزار می‌شود.

 

national-day

 


جشن دیوالی درمالزی


از دیگر جشن‌های هندوها که به روشنایی و نور اختصاص دارد و مردم در آن به روشن کردن شمع و فانوس و کشیدن نقش‌های زیبا مشغول می‌شوند. پیشینه این مراسم به روایتی خاص بر نمی‌گردد، بلکه هندوها آن را روزی برای پاسداشت روشنایی، خوبی و دانش و نکوهش جهل، تاریکی و بدی می‌دانند و آن را در معابد مختلف و به زیبایی برگزار می‌کنند. از جمله مراسمات هندوها که در دنیا معروف است و گردشگران بسیاری برای دیدنش به نقاطی که در آن برگزار می‌شود مراجعه می‌کنند. دیوالی امسال به مدت سه روز از سوم نوامبر برگزار شده و به واسطه قمری بودنش تاریخش در سال‌های بعد و به ازای هر سال ۱۰ روز تغییر خواهد

 

پاییز را با فستیوال‌های فصلی هند جشن بگیریم

 

 

deepavali

 


۸- جشن تولد پیامبر در مالزی


در مالزی تولد حضرت رسول (ص) را به مدت سه روز جشن می‌گیرند. این مراسم که مختص مسلمانان است، به قدری بزرگ برگزار می‌شود که بسیاری از غیر مسلمان‌ها هم در آن شرکت می‌کنند.

 

 

rasul

 


۹- جشن کریسمس در مالزی


و در آخر بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که ۲۲ تا ۲۵ دسامبر هر سال هم به واسطه جشن کریسمس در این کشور تعطیلی سراسری است و جشن‌های مختلفی از جمله آتش‌بازی شب سال نو در این کشور که مسیحیان بسیار کمی دارد برگزار می‌شود.

 

 

christmas-in-selangor

۱۶ بهمن ۱۳۹۶

نظرات کاربران